Στο σύνολο της δουλειάς στο εργαστήριο, η έρευνα κινείται σε περιοχές που συσχετίζονται με την έννοια του Δικτύου ως Λαβύρινθος. Σημαντικά κτίρια, διαδρομές, στοιχεία του σύγχρονου λαϊκού πολιτισμού, γαλαξίες, πρόσωπα και εικόνες πόλεων, ήχοι της πόλης ως κυματομορφή, σχέδια και φιγούρες, συσχετίζονται και παρουσιάζονται σε Κολλάζ / Κάναβο / Δίκτυο / Λαβύρινθο. Το πεδίο μελέτης σε θεωρητικό επίπεδο περιλαμβάνει το διατλαντικό δίκτυο καλλιτεχνών ελληνικής καταγωγής που έδρασαν στη Νέα Υόρκη από το 1950 έως το 1980. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στα λόγια των ίδιων των καλλιτεχνών όπως έχουν καταγραφεί στον αμερικανικό ή στον ελληνικό τύπο. Οι συσχετίσεις μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουμε επιλέξει ως πιο σημαντικούς, αφορούν τα στοιχεία ελληνικότητας που οι ίδιοι εντάσουν στο έργο τους. Η Αρχαία Ελλάδα, το Βυζάντιο, ο Λαϊκός Πολιτισμός, δημιουργούν το βασικό δίκτυο σχέσεων μεταξύ των καλλιτεχνών και της χώρας καταγωγής τους. Εξαιτίας της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα την αντίστοιχη περίοδο (δικτατορία), ελάχιστοι έλληνες καλλιτέχνες επιλέγουν να αναφερθούν σε αντίστοιχα στοιχεία, για τα οποία σημειώνεται μια εχθρικότητα (εντός Ελλάδας). Αντίθετα, οι αμερικανοί καλλιτέχνες ελληνικής καταγωγής, απαλλαγμένοι από ενοχές και με συμμετοχή στην πολιτική κατάσταση μόνο ως θεατές, επιλεκτικά, κινούνται ελεύθερα. 

Στην προσωπική εικαστική δουλειά έως σήμερα:

Οι ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ (2007 έως 2009) είναι ασπρόμαυρα σχέδια με μελάνι, που δομούν έναν χώρο γλυπτικό, ως δίκτυο-εγκατάσταση. 

Οι ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ / Radar (2009 εως 2015) αποτελούν μια ζωγραφική χαρτογραφία αστικών δικτύων. Οι ροές των γραμμών και τα κτίρια που εμφανίζονται σε μικροκλίμακα (π.χ. Μπλε πολυκατοικία Εξαρχείων, Καπνικαρέα, οικογενειακό επαρχιακό σπίτι στην Κυπαρισσία), φανερώνουν την ανθρώπινη δραστηριότητα στα τοπία του ανθρώπινου Νου. Το δίκτυο αναφέρεται στην εικόνα των εγκεφαλικών συνάψεων τη στιγμή που απεικονίζεται ένα ανθρώπινο συναίσθημα ή μία ανασκευασμένη μνήμη, μέσα στην επιθετικότητα του σύγχρονου αστικού περιβάλλοντος. Ο χρόνος και ο χώρος δεν καταγράφονται γραμμικά, αλλά ως Ρυθμός, ως Μάζα ή ως Λαβύρινθος.

Στην ενότητα ΠΡΟΣΩΠΟ-ΤΟΠΙΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΑΥΤΟΠΤΕΣ (2014 έως 2016) το δίκτυο των γραμμών παραπέμπει σε λαβυρινθώδεις προσωπογραφίες διάφανων ανθρώπων που δομούνται από γραμμές. Το χρώμα επιλέγεται ανάλογα με το ανθρώπινο συναίσθημα που απεικονίζεται.

Η εγκατάσταση Athens by Sight (2011) αποτελείται από έναν κάνναβο/κολλάζ με επεξεργασμένες φωτογραφίες κατεστραμμένων και βανδαλισμένων οδικών σημάτων της Αθήνας. Η συλλογή των εικόνων έγινε σε γκρουπ στο φέισμπουκ με ομώνυμο τίτλο.

Στη σειρά ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ / Junction-Disjunction (2015-2017) ο Ρυθμός καταγράφεται με αφορμή τις κυματομορφές που παράγει ο Ήχος, με Χρώμα που χαρακτηρίζει την ακουστική εμπειρία του ανθρώπινου Εγκεφάλου. Η διαφορετική ευαισθησία του αυτιού στην πρόσληψη Ήχου διαφορετικών συχνοτήτων, μεταφράζεται σε εικόνες που εμφανίζονται στα σύγχρονα τεχνολογικά προγράμματα ανάλυσης και σύνθεσης ήχων. Η συγκεκριμένη ενότητα περιλαμβάνει έργα βίντεο, τα καρέ των οποίων είναι σκαναρισμένα σχέδια ακουαρέλας και επεξεργασμένα στον υπολογιστή. 

Οι ΑΣΤΡΟ-ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (2017-2019)  περιλαμβάνουν είτε μικρογραφίες ακουαρέλας, είτε έργα μεγάλων διαστάσεων μικτής τεχνικής που αναφέρονται σε Νεφελώματα, Γαλαξίες και αστρικά σμήνη. Το δίκτυο υπάρχει ως αποτέλεσμα σύνθεσης διαφορετικών εικόνων σε πολύπτυχα.

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ και ΠΛΑΤΩΝΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ (2010-2016) Το δωδεκάεδρο, συμβολίζει τον αιθέρα. Οι σύνδεσμοι των υλικών που αποτελούν το τρισδιάστατο δίκτυο-λαβύρινθο είναι εύπλαστοι και μετακινούμενοι.